کرم برنج – چگونه آن را بپزیم؟ : غذا


بنابراین ، برای خامه برنج خانگی ، برنج را آسیاب می کنم ، و سپس آب جوش را روی سارق می ریزم ، و سپس به قوام دلخواه می پزم ؟؟ من می بینم که مردم فقط آب را مخلوط کرده و می خورند ، اما آیا همیشه با برنج معمولی آن را می پزید؟ آیا هضم برنج خالص خالص دشوار است؟ آیا من احمق هستم چگونه آن را می پزید؟

من می توانم: آسیاب کرده ، در یک کاسه بریزید ، با آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید ، و سپس شاید در مایکروویو به مدت x دقیقه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *